«Kανονικά στη Football League!


Δημοσιεύθηκε: 26 Μαρτίου 2016

Εγγυήσεις έδωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης για την συμμετοχή του Άρη στη Football League.

Στην εκδήλωση για τα 102 χρόνια του Άρη, ο επενδυτής της ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει θέμα με την άνοδο και το πιστοποιητικό συμμετοχής.

«Το γεγονός ότι ο Άρης διανύει έναν αιώνα ζωής, δείχνει πόσο μεγάλο σωματείο είναι. Εμείς είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που υπηρετούμε αυτό το σωματείο. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι όπως τα ονειρευόμασταν και όπως τα περιμέναμε, αλλά με όλες τις δυσκολίες αυτές προχωράμε. Έχει τελειώσει, σχεδόν, η δύσκολη σεζόν και μέσα απ’ όλες αυτές τις δυσκολίες ο Άρης δυναμώνει. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά ο Καρυπίδης.

Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν: «Για το αγωνιστικό δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα, η σεζόν τελειώνει, είμαστε 15 βαθμούς μπροστά, θα τελειώσουμε με 20 βαθμούς διαφορά, ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς που θα είναι πιο αυστηρός από φέτος. Μην γελιέστε ότι η Football League είναι εύκολη. Επειδή είμαστε Άρης δεν σημαίνει ότι θα μπούμε μέσα και θα ανέβουμε στην Super League. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός, ο οποίος έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον προπονητή. Ο προπονητής θα είναι φέτος πιο αυστηρός, όλοι από την αρχή θα κριθούνε και για την αγωνιστική και για την εξωαγωνιστική τους παρουσία. Δεν γίνεται να πληρώνουμε συμβόλαια και οι υποχρεώσεις να είναι ερασιτεχνικές. Είναι ένα κομμάτι αυτό που το κοιτάμε με τον προπονητή.

Εμένα μ’ ενδιαφέρει να έχουμε αποτέλεσμα. Και με τον κ. Κοντονή βρέθηκα και με τον κ. Γκιρτζίκη. Με το να βγαίνω στις κάμερες κάθε μέρα και να λέω βρέθηκα με αυτόν βρέθηκα μ’ εκείνον θα κερδίσουμε κάτι; Το θέμα μας είναι να πετύχουμε. Πέσαμε σε απεργία τριών μηνών με τους δικηγόρους, πέσαμε πάνω στον Σκόρδα που δεν το υπολογίζαμε. Το παλεύουμε. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα τελειώσει μέχρι τον Μάιο η εκκαθάριση, μην γελιόμαστε. Θα εκποιηθεί το Ρύσιο, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την απόφαση για το τίμημα. Αν δεν «χτυπηθεί», επειδή είναι υψηλή η τιμή θα ζητήσουμε διόρθωση τιμής, και αμέσως μετά εγώ θα μπω θα το «χτυπήσω» και θα το δώσω στον Ερασιτέχνη και θα τελειώσει η εκκαθάριση. Είτε έτσι είτε αλλιώς η εκκαθάριση θα τελειώσει και ο Άρης θα συστήσει νέα ΠΑΕ και από εκεί και πέρα ή μέσω συνεργάτη ή εγώ μόνος μου θα συμμετάσχω στην αύξηση».

Αυτοί σήμερα μπορούν να πούνε κάτι και αύριο να το αλλάξουν. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει κι αυτό που πρέπει είναι να τελειώσει η εκκαθάριση. Αν τελειώσει η εκκαθάριση δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα δημιουργηθεί η ΠΑΕ και ο Άρης θα παίξει στην Football League. Του χρόνου τέτοιο καιρό, θα κάνουμε τα πλάνα μας για την Super League.

Κάθε μέρα δημοσιογράφοι και άλλοι προσπαθούν να με σπιλώσουνε, να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα στην πόλη και στον κόσμο του Άρη λέγοντας «να είναι στην Βέροια, να πληρώθηκαν δεν πληρώθηκαν κ.α.». Προχθές είπα πως μέχρι να τελειώσω από την Βέροια, θα χρηματοδοτώ την Βέροια. Έχουμε κάνει μια επένδυση, τι θα πρέπει να κάνουμε να την πετάξουμε; Κοιτάω μία ομαλή μετάβαση για την Βέροια και όσο είμαι εκεί θα την χρηματοδοτώ. Όταν την αφήσω θα αφοσιωθώ στον Άρη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη ήταν αυτό, γι’ αυτό πρέπει να υπάρχει ενότητα και κανένας να μην βάζει διχόνοια μέσα στην ομάδα. Αν το καταφέρουμε αυτό, όλα θα πάνε καλά και η επιτυχία είναι δεδομένη. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, όχι απ’ έξω. Τόσα χρόνια το πρόβλημα του Άρη ήταν αυτό. Μέχρι σήμερα έχουμε βάλει 1 εκατομμύριο ευρώ κι έρχονται τώρα να μας πούνε τι; Αυτοί που ήρθαν με 5 ευρώ στον Άρη κι έφυγαν με λεφτά και τον ρίξανε; Εμείς ήρθαμε και τον ανεβάσαμε και ματώσαμε. Αυτοί δηλαδή αγαπάνε την ομάδα κι έρχονται σήμερα να μας δώσουν συμβουλές και να μας πούνε πως θα πάει ο Άρης; Εμείς ξέρουμε πως θα πάει ο Άρης. Η επιτυχία είναι δεδομένη. Βασικό όμως είναι να υπάρχει ενότητα. Να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, όπως υπάρχει και ηρεμία και καλό κλίμα γ’ αυτό και είμαστε τόσους βαθμούς μπροστά».

Για το αν θα παίξει η ομάδα του χρόνου στη Football League: «Ναι εγγυώμαι ότι ο Άρης θα παίξει στην Football League. Αυτό είναι δεδομένο. Η εκκαθάριση θα τελειώσει, αλλά και να μην τελειώσει ο Άρης θα παίξει ό,τι και να γίνει».

Για τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ: «Αυτό θα το δούμε αν θ’ αναβιώσουν. Η εκκαθάριση δεν θα τελειώσει μέχρι το Μάιο, αλλά μέχρι τον Ιούλιο το Ρύσιο θα έχει εκποιηθεί».

Για το αν συζήτησε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη για τις οφειλές σε παίκτες και προπονητές: «Δεν συζητήσαμε αυτό, αλλά υπάρχουν δεσμεύσεις από τον κ. Γκιρτζίκη ότι, οτιδήποτε περνάει από το χέρι της Ε.Π.Ο. θα βοηθήσει, διότι ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Δεν κάνουν χάρη σ’ εμάς. Χαρακτηριστικά μου είπε πως η Θεσσαλονίκη δεν γίνεται να μην έχει ομάδα σαν τον Άρη. Δεν θέλω να πω τι άλλο είπα με τον Γκιρτζίκη και τον Κοντονή, αυτά είναι θέματα που τα χειριζόμαστε με πολλή προσοχή. Δεν θέλω να βγαίνω και να μιλάω συνέχεια. Εμείς θα κριθούμε από το αποτέλεσμα».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ