Για τη "μάχη" με τον Πιερικό προετοιμάζεται ο Πύρασος

Ο Πύρασος πάλεψε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Αιγινιακός, έχασε με 2-1, πληρώνοντας την αποβολή του Μπασδάνη στο 37′, ωστόσο, ο προπονητής των «κυανολεύκων», Στέφανος Ξηροφώτος, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του.
Την Δευτέρα (21/3, 15.00) η ομάδα…

…της Ν. Αγχιάλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πιερικό στην Κατερίνη, έχοντας δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που δίνει και αυτή τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Πρωταρχικός στόχος του Πυράσου είναι να μην χάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί για τη νίκη. Ο Πύρασος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει στο τέλος να πετύχει το στόχο της παραμονής.
Η τεχνική ηγεσία ρίχνει μεγάλη βαρύτητα στον ψυχολογικό τομέα και δείχνει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Ο Μπασδάνης που αποβλήθηκε στο ματς με τον Αιγινιακό θα απουσιάσει, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Στέφανος Ξηροφώτος να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, κυρίως αμυντικά και στη μεσαία γραμμή.