«15.000 ευρώ και τελειώνει»


Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2016

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ, Βασίλης Κελεμένης έκανε δηλώσεις στους 93, 7, που παρουσίασαν μεγάλο ενδιαφέρον αφού αναφέρθηκε και στην «περιβόητη» υπόθεση της εκκαθάρισης.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Η εκκαθάριση έχει μπει στο δρόμο της. Δεν θα είναι τροχοπέδη. Δεν είναι πολλά τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί. Χρειάζονται 15.000 ευρώ για να τελειώσει. Είναι αρκετά προχωρημένη η κατάσταση. Πρέπει να εκκαθαριστούν οι χρονιές του 2012, του 2013, του 2014 και του 2015. Μπαίνουν μέσα ορκωτοί λογιστές, έχουμε περάσει από την εφορία. Απαιτούνται περίπου 3.000 ευρώ για κάθε χρονιά. Μέσα στο 2016, πρέπει να έχουμε τελειώσει. Αν βάλουμε ένα πλάνο, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε».

Για το ποιος θα δώσει τα χρήματα για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, ο Βασίλης Κελεμένης είπε τα εξής: «Θα δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν. Ο Ερασιτέχνης θα μας πει τι δυνατότητες έχει. Θα κοιτάξουμε εμείς σαν διοικούσα επιτροπή, επίσης τι δυνατότητες έχουμε. Θα τα βάλουμε κάτω».

Ακόμη μίλησε και για τις σκέψεις που υπάρχουν για τη νέα χρονιά, όσον αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Την ομάδα πρέπει να την πάρουμε όλοι μαζί και να την πάμε όπου μπορούμε. Φέτος έγινε μια πορεία με ανθρώπους που βοηθάνε και από χορηγοί, έγιναν παράγοντες. Αυτό το πλάνο, θέλει βοήθεια από την πόλη. Για να υλοποιηθούν οι στόχοι, πρέπει να είμαστε πολλοί. Μακάρι να υπάρχει επενδυτής και εμείς επίσης θα βοηθάμε. Πιστεύω όμως ότι είναι ουτοπικό να βρεθεί ένας υποψήφιος επενδυτής, για τα επόμενα χρόνια. Εμείς που αγαπάμε την ομάδα, θέλουμε και άλλους μαζί μας. Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Καλύτερα πολλοί να τραβάμε κουπί, παρά ένας. Βλέπω μια θέληση από επιχειρηματίες αλλά και από τον απλό κόσμο για βοήθεια. Είμαστε μια παρέα, που μπήκαμε για να μη διαλυθεί αυτή η ομάδα. Συζητήσεις έχουμε κάνει, όχι συγκεκριμένα ραντεβού. Πρέπει να βάλουμε βάσεις για κάτι καλό. Δεν υπάρχει πλέον ο μεγαλοεπενδυτής. Το πλάνο που έχουμε για τη νέα χρονιά, δεν είναι πλάνο με μεγαλοεπενδυτές. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε»

Πηγή: proininews

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισότερα Εδώ