Υπόμνημα ως την Πέμπτη η Παναχαϊκή


Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 2016

Διορία μέχρι την Πέμπτη ζήτησε ο εκπρόσωπος της πατρινής ΠΑΕ για την κατάθεση των εγγράφων που θα της εξασφαλίζουν νέο πιστοποιητικο συμμετοχής. Μέχρι Τρίτη η απόφαση.

Μετά από 2 αναβολές, εκδικάστηκε η υπόθεση της Παναχαϊκής σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής καθώς ο δικηγόρος Δ. Καρπετόπουλος πήρε άδεια από το δικηγορικό σύλλογο. Στην απολογία ο δικηγόρος της πατρινής ομάδας υποστήριξε πως η Παναχαϊκή δικάζεται για την ίδια υπόθεση που έχει ήδη δικαστεί και της έχει επιβληθεί η τιμωρία με την επιβολή χρηματικού πρόστιμου για την μη αναπλήρωση της εγγυητικής υποστηρίζοντας πως στην ουσία είναι ίδια υπόθεση.

Επίσης στην ομιλία του ανάφερε πως η απόφαση της ΕΕΑ πάσχει γιατί δεν χαρακτηρίζει την παράβαση της Παναχαϊκής και δεν πρέπει να υιοθετηθεί η εισήγηση περί αποβολής από το πρωτάθλημα.

Επίσης η πατρινή ομάδα ζήτησε διορία μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης για να καταθέσει υπόμνημα και μαζί όλα τα απαραίτητα που θα δείχνουν πως η Παναχαϊκή έχει στην κατοχή της τόσο την εγγυητική όσο και τα υπόλοιπα έγγραφα που θα δείχνουν ότι θα πάρουν εκ νέου πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εφόσον η Παναχαϊκή καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα που δείχνουν ότι μπορεί να αποκτήσει εκ νέου πιστοποιητικό συμμετοχής, τότε είναι πιθανό να μην της επιβληθεί καμία τιμωρία αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα έγγραφα που θα κατατεθούν στον αθλητικό δικαστή. Πάντως  από την στιγμή που υπάρχει διορία για υπόμνημα, η απόφαση θα εκδοθεί την Παρασκευή ή την Δευτέρα-Τρίτη, κάτι που σημαίνει πως λογικά η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί με την Λάρισα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Έφεση για το πρόστιμο

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Παναχαϊκής δεν έχει αφήσει έτσι την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή  για την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ σχετικά με την εγγυητική. Η πατρινή ΠΑΕ κατάθεσε έφεση κατά της απόφασης, με την ελπίδα ότι θα μειωθεί το χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω