Τζόρτζεβιτς: «Είναι η στιγμή της αλήθειας»Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τη στιγμή της αλήθειας, που θα φτάσει το βράδυ της Τετάρτης στη Βιτόρια της Χώρας των Βάσκων, και ο Αντώνης Φώτσης τόνισε ότι σημαντικό ρόλο για την πρόκριση θα παίξει η ψυχολογία των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς και του Αντώνη Φώτση στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.


«Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε μια σειρά playoffs. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε μπάλα, για κάθε κατοχή, για κάθε ριμπάουντ… Γιατί όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και η ομάδα που θα τα καταφέρει όλα αυτά τα πράγματα θα κερδίσει τη σειρά. Οι αντίπαλοί μας είναι πραγματικά καλοί και από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να παίξουμε έξυπνα, με αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Αντώνης Φώτσης, εκπροσωπώντας τους παίκτες, είπε: «Είμαστε στα playoffs και τα πράγματα είναι διαφορετικά από την κανονική περίοδο ή το Top 16. Θα πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε καλά πως οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλοί, παίζουν στην έδρα τους και έχουν ενθουσιασμό, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και έτοιμοι να παίξουμε έξυπνα και να πολεμήσουμε».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, 12:29