Τετάρτη ο Πέδρο…


Δημοσιεύθηκε: 29 Μαρτίου 2016

Ο Πορτογάλος ενημέρωσε πως διευθέτησε το προβλημά του και επιστρέφει. Δικαίωση Κοντοδήμου.

Στο τέλος του φαίνεται να φτάνει το σίριαλ του Μιγκελ Πέδρο ο οποίος είχε νέα επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας και τους ενημέρωσε πως την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα και λογικά από την Πέμπτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Παναχαϊκή.

Ο Πορτογάλος ενημέρωσε πως το προσωπικό του πρόβλημα διευθετήθηκε και πως έκλεισε εισιτήριο για την αυριανή πτήση από Λισαβονα προς Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, υπάρχουν σκέψεις για να κλειστεί φιλικό παιχνίδι για την Πέμπτη με ερασιτεχνική ομάδα από την περιοχή. Στο φιλικό θα αγωνιστεί για 45 λεπτά η πρώτη ομάδα της Παναχαϊκής και 45 λεπτά η ομάδα νέων όπου ο Έλληνας προπονητής θα κάνει ορισμένες δοκιμές στην ενδεκάδα.

Τέλος, μετά τον Στεργίδη και τον Πατηνιώτη, ένας ακόμα πρώην παίκτης της Παναχαϊκής, ο Δημήτρης Κοντοδημος δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο του επιδίκασε ένα ποσό που αγγίζει τις 20.000 ευρώ.

Ο πρώην μέσος των κοκκινόμαυρων θα πρέπει να εισπράξει τα χρήματα 5 μερες πριν οριστεί το πρώτο παιχνίδι της Παναχαϊκής ωστόσο θεωρείται πως η διοίκηση θα κάνει επαφή με τον παίκτη προκειμένου να του δοθούν χρήματα και να αποσύρει την προσφυγή του.

Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω