Τελική ευθεία για Αγυιά


Δημοσιεύθηκε: 31 Μαρτίου 2016

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Τσιριμπή με τον Ράπτη. Επέστρεψε ο Πέδρο.

Θετικά μηνύματα στο θέμα του γηπέδου της Αγυιάς, καθώς νέα συνάντηση είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο Ποτής Τσιριμπής με τον πρόεδρο της ΠΓΕ, Νίκο Ράπτη για να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες. Οι πληροφορίες λένε πως η ΠΑΕ έδωσε τα πρώτα χρήματα για να ξεκινήσουν οι εργασίες και άμεσα θα μπουν πάλι συνεργεία στο χώρο για να ολοκληρωθούν τα έργα.

Ένας σημαντικός σκόπελος, η έκθεση της πυροσβεστικής υπηρεσίας είναι έτοιμη και λογικά την Πέμπτη θα σταλεί στην Παναχαϊκή, η οποία θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να γίνουν όλα μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγωνιστικά, ύστερα από σχεδόν 2 εβδομάδες ο Μιγκέλ Πέδρο επέστρεψε στην Πάτρα και μπαίνει πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων. Ο έμπειρος μέσος θα ξεκινήσει ταχύρρυθμα τις επόμενες μέρες προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο σε κανονικούς ρυθμούς αν και επειδή στο επόμενο παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, εκτιμάται πως μέχρι το επόμενο ματς που θα μπορεί να αγωνιστεί θα έχει βρεθεί στην κατάσταση που πρέπει.

Πηγή: Πρωινή Γνώμη

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω