Τίμησαν τον ΑργυρόπουλοΟ ΕΣΑΚΕ, ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Ολυμπιακός τίμησαν τον Νίκο Αργυρόπουλο, που αποχωρεί στο τέλος της φετινής σεζόν από την ενεργό δράση, πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης των δύο ομάδων για 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον 36χρονο γκαρντ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αργυρόπουλος βραβεύτηκε, επίσης, από τον σύλλογο που υπηρετεί για 15 χρόνια (1996-2005 και 2010-2016), ενώ η οθόνη στο κλειστό της Περιβόλας πρόβαλε βίντεο με χαρακτηριστικές στιγμές από την καριέρα του στον Απόλλωνα. Ο ίδιος περιορίστηκε στην φράση: «Στις χαρές είμαστε Απόλλωνας και στις ήττες είμαστε Απολλωνάρα».

Ο 36χρονος γκαρντ τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Απόλλωνα Πάτρας Carna κ. Φίλιππο Καμίση, τον πρόεδρο του ΑΣ Απόλλων Πάτρας, κ. Σωτήριο Χαλκιόπουλο και τον πρόεδρο της Απολλωνιάδας κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Ο Ολυμπιακός, στον οποίο ο Αργυρόπουλος αγωνίστηκε την σεζόν 2005-6, βράβευσε και εκείνος τον 36χρονο γκαρντ με τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη να του παραδίδει μια φανέλα των «ερυθρόλευκων» που ανέγραφε τον αριθμό 5 και το επώνυμο του.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, 21:54