Τάε Κβον Ντο: Χρυσό μετάλλιο για Ασπρογέρακα και Μιχόπουλο στην ΓάνδηΤο δεύτερο της μετάλλιο μέσα στο 2016 κατέκτησε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα.

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια πέρυσι στο Τσέλιαμπινσκ, στον τελικό της κατηγορίας των -53 κιλών του βελγικού όπεν (κατηγορίας G1) που φιλοξενήθηκε στην Γάνδη, επικράτησε 7-3 της Τατιάνα Κουντάσοβα από την Ρωσία και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητριών. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η αθλήτρια του Άτλαντα Περιστερίου, είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων της Τουρκίας.

Το δεύτερο χρυσό ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση του Βελγίου, ήρθε από τον Σωτήρη Μιχόπουλο στην κατηγορία των -53κ. παίδων. Ο αθλητής του Αθλοφόρου Θεσσαλονίκης, στον τελικό νίκησε 6-2 τον Γερμανό Αϊτεκίν Σιμσέκ.

Ακόμη, από ελληνικής πλευράς, ο Αλέξιος Τσοκάνος (Έκρηξη Πατρών) ήταν δεύτερος στα -63κ. ανδρών, ενώ οι Λευτέρης Φακίνος (Αίαντας Αγ. Δημητρίου) και Γιώργος Σιμιτσής (ΑΣ Βύρωνα) κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα -58 και -54 κιλά ανδρών αντίστοιχα.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 12:59