Συμφώνησαν οι τέσσερις «ισχυροί» άντρες για τη συνάντηση με τον ΚοντονήOι Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης απάντησαν θετικά στην πρόσκληση του υφυπουργού και θα καθίσουν σύντομα στο ίδιο τραπέζι.

Η συνάντηση κορυφής που είχε ζητήσει ο Σταύρος Κοντονής με τους ισχυρούς άνδρες των τεσσάρων «μεγάλων» φαινόταν να έχει… παγώσει, αλλά σύμφωνα με τη Live Sport όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί.

Αρχική σκέψη ήταν να γίνει το ραντεβού την Τετάρτη, ωστόσο είναι πολύ πιθανή η αναβολή του λόγω απουσίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να βρεθεί μία ημερομηνία που θα εξυπηρετεί όλους, καθώς έχουν τακτικά υποχρεώσεις εκτός συνόρων.

Το πρώτο μέλημα στη συνάντηση είναι να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές σε μια διοίκηση της ΕΠΟ που θα εγγυάται πως θα υπάρχει ισονομία και στην οποία, κατ’ απαίτηση των ισχυρών ανδρών Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παραμείνει ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Οι τέσσερις άνδρες και ο υφυπουργός ίσως κληθούν να αποφασίσουν για συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθεί στην κεφαλή της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα για τα υπόλοιπα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος.

Εφόσον υπάρξει κλίμα συνεννόησης και συναίνεσης, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι πλευρές ΑΕΚ και Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Σταύρο Κοντονή να πάρει πίσω την απόφαση ματαίωσης του Κυπέλλου και να διεξαχθούν κανονικά τα εναπομείναντα ματς, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει γνωστό πως δεν θα κατέβει στη ρεβάνς.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016, 09:37