Συμφωνία ΠΑΟΚ – ΥΠΕΘΑ για την ΤούμπαΘέμα χρόνου θεωρείται η ολοκλήρωση της συμφωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το Υπουργείo Εθνικής Άμυνας για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας. Τα στρέμματα που περιβάλλουν την Τούμπα ανήκουν στην δικαιοδοσία του Υπουργείου που δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε να ενοικιάσει το χώρο προκειμένου να τον περιφράξει και να δημιουργήσει μια πρώτη ζώνη ελέγχου και ασφάλειας όχι μόνο για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ αλλά και για διάφορες καθημερινές χρήσεις. Η συζήτηση ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και τώρα φαίνεται πως φτάνει στο τέλος.

Τα συμβόλαια –προβλέπουν ενοικίαση των στρεμμάτων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για 50 χρόνια και συγκεκριμένο αντίτιμο για κάθε χρόνο- είναι έτοιμα και σύντομα θα υπογραφούν για να ξεκινήσουν οι εργασίες περίφραξης γύρω από την Τούμπα. Η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το Υπουργείο εξασφάλισε ένα σταθερή ετήσιο εισόδημα και ο ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να περιφράξει την περιουσία του και να αυξήσει τον βαθμό ασφάλειας όχι μόνο του γηπέδου αλλά και των εργαζόμενων στην ΠΑΕ και φυσικά των φιλάθλων που παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

ΠΗΓΗ: inpaok.com


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016, 12:43