Συλλήψεις για τα επεισόδια στην ΛευκάδαΈστω και με καθυστέρηση, φαίνεται πως υπήρξαν συλλήψεις για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στη Λευκάδα, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του τελικού Κυπέλλου στο γυναικείο μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο που διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού στο νησί του Ιονίου.

 Οι συλλήψεις αυτές δεν έγιναν επί τόπου, αλλά αρκετές ώρες αργότερα, μετά από πληροφορίες που συνέλεξε η αστυνομία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία και για άλλους δράστες.

Πέρα από τις σοβαρές υλικές ζημιές στο ξενοδοχείο, υπήρξαν πολλές ακόμη σε αυτοκίνητα, αλλά και παρακείμενα καταστήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, αρκετοί κάτοικοι και καταστηματάρχες είχαν προνοήσει να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους!

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση καλύφθηκε από αστυνομικές δυνάμεις των γύρω περιοχών κι αυτό γιατί δεν εγκρίθηκε το κονδύλι για να έρθουν από την Αθήνα 150 άνδρες των ΜΑΤ. Έτσι, η Αστυνομία… πιάστηκε στον ύπνο και οι ανεγκέφαλοι οπαδοί έδρασαν ανενόχλητοι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Είναι χαρακτηριστικό, πως στη γέφυρα της Λευκάδας δεν υπήρχε φύλαξη από την Αστυνομία με αποτέλεσμα αυτή να κατέβει από τον έντρομο υπάλληλο που δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016, 09:58