Στη Στοκχόλμη οι Έλληνες κολυμβητέςΗ ελληνική αποστολή κολύμβησης που θα συμμετέχει από την Πέμπτη στο μίτινγκ της Στοκχόλμης, προσγειώθηκε στη πρωτεύουσα της Σουηδίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Αθυμαρίτης, σε δηλώσεις του τόνισε πως οι αγώνες διέπονται από ιδαίτερα υψηλό συναγωνισμό και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αθλητές, προκειμένου να φτάσουν σε καλές επιδόσεις.

«Ουσιαστικά αυτό το μίτινγκ αποτελεί προετοιμασία για τους αθλητές ενόψει του Ευρωπαϊκού του Λονδίνου και των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά δεν έχουν φορμαριστεί ακόμη για αυτούς τους αγώνες. Παρ όλα αυτά, λόγω του υψηλού συναγωνισμού, προσδοκούμε σε καλές επιδόσεις, ακόμη και σε βελτίωση των ατομικών επιδόσεων των αθλητών.

Η ελληνική αποστολή που ταξίδεψε στη Στοκχόλμη αποτελείται από αθλητές που έχουν πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε κάποιο αγώνισμα εκτός της Κρίστελ Βουρνά που βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό και θα προσπαθήσει μέσω του έντονου συναγωνισμού στα 100μ. Πεταλούδα να το πιάσει.

Μην ξεχνάμε πως σε αυτούς τους αγώνες θα συμμετέχει και η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου σε αυτό το αγώνισμα η Σέλστρεμ, οπότε θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά», είπε.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, 14:17