Στη Βουλή ο Σαββίδης: «Θέλω να συνεχίσω να επενδύω σε καθαρό περιβάλλον»Στη Βουλή θα βρεθεί σήμερα Τρίτη ο Ιβάν Σαββίδης και αναμένεται να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να συζητήσει μεταξύ άλλων για το θέμα του πιθανού Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έχουν μείνει σχεδόν τρεις ημέρες μέχρι την καθοριστική ημερομηνία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ,  θα παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης αναμένεται να μιλήσει στην ειδική Επιτροπή για τις επενδύσεις των Ελλήνων της διασποράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ευρωπαϊκή κοινωνία γενικότερα.

Αργότερα μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να έχει επαφή με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά που είναι δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και με τον υφυπουργό εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα. Δεν αποκλείεται, αν ευνοήσουν οι συνθήκες να μιλήσει και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καθώς φημολογείται ότι είναι πιθανό να μεταβεί και στο Μαξίμου.

Άλλωστε, για τις κινήσεις που κάνει ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής είναι ενήμερος και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος ακόμη και να επωμιστεί το πολιτικό κόστος αυτής της καταστροφικής συνέπειας, προκειμένου να γίνουν όσα ο ίδιος κρίνει πως χρειάζονται για να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο. Το μήνυμα που σκοπεύει να στείλει ο Ιβάν Σαββίδης είναι ότι: «Θέλω να συνεχίσω να επενδύω σε καθαρό περιβάλλον».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Απριλίου 2016, 11:25