Στίβος: Παρουσιάστηκε ο 3ος Μαραθώνιος ΝαυπλίουΣυνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 3ου Μαραθωνίου του Ναυπλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου, παρέθεσαν τη Δευτέρα οι διοργανωτές.

Το «παρών» σε αυτή έδωσαν ο έφορος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Μαμουζέλος, ο οποίος υπογράμμισε την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ στον αγώνα, οι δρομείς Ντενίζ Δημάκη και Γρηγόρης Σκουλαρίκης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δήλωσαν ότι θα βρίσκονται στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα, καθώς και οι πρωταθλητές στις μεγάλες αποστάσεις, Αναστασία Καρακατσάνη και Κώστας Γκελαούζος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος του Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, χαρακτήρισε τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου κορυφαίο αθλητικό γεγονός για ολόκληρη την Πελοπόννησο και πρόσθεσε: «Με την διοργάνωση του Μαραθωνίου αναδεικνύουμε το Ναύπλιο ως τουριστικό, ιστορικό και αθλητικό προορισμό. Είμαστε στρατευμένοι για την επιτυχία του γεγονότος έχουμε άριστη συνεργασία με όλους τους φορείς, συμμετέχει το 10% των πολιτών και οι εθελοντές μας ξεπέρασαν τους 1.000».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016, 10:26