Στίβος: Έγινε η παρουσίαση του Μαραθωνίου ΚρήτηςΣτην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η επίσημη παρουσίαση όλων των θεσμικών φορέων που συμβάλλουν στην διοργάνωση του 1oυ Μαραθώνιου Κρήτης, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου στα Χανιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες των 10 χλμ. και 5 χλμ. όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολυπληθής. Επίσης στη διοργάνωση περιλαμβάνεται και αγώνας μικρότερης διαδρομής, «κοινωνικής προσφοράς», 2,5 χλμ για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Η διοργάνωση παρουσιάστηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του «Μαραθώνιου Κρήτης», Απόστολο Βουλγαράκη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα, τον δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, τον δήμαρχο Κισσάμου, Θεόδωρο Σταθάκη, τον δήμαρχο Σφακίων, Ιωάννη Ζερβό, τον πρόεδρο του Σ.Δ.Υ. Χανίων, Γιώργο Αλογδιανάκη, και εκπροσώπους των Δήμων Πλατανιά και Κανδάνου – Σελίνου. Επίσης παραβρέθηκε ο προϊστάμενος της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Στυλιανός Ζερβάκης, και εκπρόσωποι των τοπικών θεσμικών φορέων.

Επίσης έγινε από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, η παρουσίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του Μαραθώνιου και στη συνέχεια έγινε από τον τεχνικό διευθυντή, Ευάγγελο Παπαποστόλου, η επίσημη παρουσίαση και έναρξη λειτουργίας της Ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.crete-marathon.gr.

Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε μέχρι την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016, 12:18