«Σπουδαίο για μένα να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ»Ο Τέρι Αντόνις αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις του στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας «theworldgame.sbs.com.au».

«Είναι ωραίο που επιλέχθηκα στη βασική ενδεκάδα και αγωνίστηκα εκπροσωπώντας την ομάδα. Προπονήθηκα σκληρά γι αυτό και όταν μπήκα αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, στο 84΄ ήταν ένα συναρπαστικό συναίσθημα…», ανέφερε ο ομογενής παίκτης και συνέχισε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ:

«Βρίσκομαι σε μία τεράστια ελληνική ομάδα, η οποία συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Καθημερινά μαθαίνω πολλά πράγματα και βελτιώνομαι από τις προπονήσεις και τον τρόπο που δουλεύουμε».

Για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν έρθει στην Ελλάδα, σημείωσε: «Να σταυρώσω τα δάχτυλά μου, όλα αυτά βρίσκονται στο παρελθόν. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και πολλά οφείλω στον Ιταλό προπονητή φυσικής κατάστασης που έχουμε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δούλεψε πολύ μαζί μου για να με βοηθήσει. Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν σε μία στιγμή. Χρειάζεσαι και τύχη και εγώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, είπε: «Ήρθα για να παίξω και να προσφέρω, αλλά και να μάθω πράγματα. Πάντα η εξέλιξη και η βελτίωση απαιτούν χρόνο. Παίρνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει στόχους του. Έχουμε μία καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε μία θέση στο Champions League. Είναι σπουδαίο για μένα να είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και να παίζω σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, 12:40