Σπανός: «Η ατζέντα Πανόπουλου μπορεί να δώσει λύσεις»Την αισιοδοξία ότι θα αποφευχθεί, έστω και την τελευταία στιγμή, το Grexit εξέφρασε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

Ενόψει του αυριανού κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της Super League ο διοικητικός ηγέτης των «κυανόλευκων» δεν έκρυψε τη βεβαιότητά του για την θετική ανταπόκριση που θα έχουν οι προτάσεις του Χρήστου Πανόπουλου για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αύριο συνεδριάζουμε με μία ατζέντα που θα δώσει νέα κατεύθυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ατζέντα που δούλεψε ο Χρήστος Πανόπουλος με τη βοήθεια των υπόλοιπων ομάδων. Σε αρκετά θέματα που υπάρχουν πολλά προβλήματα, αυτή η ατζέντα μπορεί να δώσει λύσεις και να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το φλέγον θέμα των ημερών, αυτό του ενδεχόμενου Grexit, ο έμπειρος παράγοντας επισήμανε: «Θεωρώ πως κανέναν δεν συμφέρει η συγκεκριμένη σκέψη. Πρέπει να φτιάξουμε και άλλα πράγματα, να φτιάξουμε το προϊόν που με ευθύνη των παραγόντων έχει φτάσει σε πολύ χαμηλό σημείο αξιοπιστίας και μεγάλης καχυποψίας. Άρα πρέπει να βάλουμε ένα πλαίσιο τέτοιο να το αναβαθμίσουμε, αφού θα έρθουν περισσότεροι χορηγοί και θα είναι καλό για όλους μας, όπως και για εσάς τους δημοσιογράφους».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θεωρεί πως θα επηρεαστεί η απόφαση του Σταύρου Κοντονή σε ενδεχόμενη συμφωνία των ομάδων στο αυριανό δ.σ., ο Γιώργος Σπανός αρκέστηκε να πει: «Γνωρίζω πως έχει ενημερωθεί και έχει επικροτήσει τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Δεν ξέρω, όμως, αν η συγκεκριμένη προσπάθεια θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, 19:17