Σκέφτεται να αλλάξει την Τούμπα ο ΣαββίδηςΟ Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης και μίλησε για την Τούμπα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το γήπεδο ή θα πρέπει να ανακαινιστεί ή θα πρέπει να κατασκευαστεί σε νέο χώρο.


Αναλυτικά, είπε:

«Όποιος λέει ΠΑΟΚ, καταλαβαίνουμε Τούμπα. Όταν λέμε Τούμπα, μιλάμε για το μέρος που χτυπά η καρδιά του ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έκανα το γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ.

Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ίσως αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος, που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μπορούμε να χτίσουμε την καινούρια Τούμπα, να νιώθουμε την ενέργειά της. Εγώ τη νιώθω. Ακόμη κι όταν με βρίζουν, δεν με πειράζει. Όταν έρθει η ώρα, θα ακούσω τον κόσμο.

Σήμερα είμαι σε ένα δίλημμα. Ή πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη πλήρη ανακαίνιση της Τούμπας ή πρέπει να εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλη θέση. Το ερώτημα είναι, τι κάνουμε. Αλλά και οικονομικά. Θεωρώ ότι αυτό το στόχο είναι πιο εύκολο και πιο καλό να τον πετύχουμε σε καινούριο μέρος.

Στο χωριό που γεννήθηκα, στη Σάντα, ακόμη κι όταν πουλούσαν μια αγελάδα, πήγαιναν να δουν σε ποιο στάβλο θα πάει η αγελάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η νέα Τούμπα θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα νιώθουμε άνετα. Θα συμβουλευτώ εσάς, όλους τους φιλάθλους, θα γίνει μια μεγάλη διαδικασία λήψης της γνώμης του κόσμου κι αυτό, που θα θελήσετε εσείς, αυτό θα κάνω κι εγώ».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016, 09:35