Σάκης Τσιώλης: «Το προβάδισμα στον Ολυμπιακό»«Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Είναι σαφές ότι τα παιχνίδια αυτά έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση, όμως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να το τελειώσει. Αυτό το πιστεύω γιατί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι πιο μαζεμένος και πιο υποψιασμένος» τόνισε σε δηλώσεις του για το ντέρμπι των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό ο Σάκης Τσιώλης.

«Είναι σημαντικό ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλος στόχος, μιας και έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο έχει διακοπεί. Είναι μόνο αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μια τελευταία παράταση της φετινής ομάδας μπροστά στο κοινό της, στο Καραϊσκάκη. Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν τα πλέι οφ» πρόσθεσε στην αθλητική εφημερίδα «Sportday».

«Ο Ολυμπιακός θα παίξει με όλα του τα όπλα, αλλά εγώ βλέπω τον Τσόρι Ντομίνγκες να κάνει τη διαφορά. Τον παρακολουθώ τελευταία και βλέπω ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση» είπε, ενώ για τον Παναθηναϊκό θεωρεί πως θα ξεχωρίσει ο Μπεργκ.

«Αυτός είναι το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού και πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση» κατέληξε.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016, 10:31