Πόλο: Στο Final-4 της Ευρωλίγκας ο ΟλυμπιακόςΟι γυναίκες του Ολυμπιακού επικράτησαν 10-5 της ρωσικής Ουραλότσκα στον επαναληπτικό προημιτελικό που έγινε στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» και προκρίθηκαν στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, που είχαν επικρατήσει 13-10 στο πρώτο παιχνίδι αντιμετώπισαν τις Ρωσίδες και πάλι στον Πειραιά, ως τυπικά φιλοξενούμενες, μετά από πρόταση των αντιπάλων. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Final-4, αφού νωρίτερα η Βουλιαγμένη γνώρισε τον αποκλεισμό από την Κίνεφ Κίρισι.

Με βασικό όπλο την καλή άμυνα, αλλά και σωστές επιλογές επιθετικά σε κρίσιμα σημεία και με την Ασημάκη και πάλι σε μεγάλη μέρα, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και έφτασε άνετα στη νίκη.


Τα οκτάλεπτα:
2-2, 1-3, 2-3, 0-2.


Ουραλότσκα:
Πανφίλοβα, Νεζνάμοβα, Αμπντριζιάκοβα, Καρίμοβα 2, Γκέρζανιτς 1, Κοριάκινα, Ζαπλάτινα, Γκορμπούνοβα 2, Κολμάκοβα, Ζαρίποβα, Περφίλεβα, Μπέρσνεβα, Γκολόβινα.


Ολυμπιακός:
Διαμαντοπούλου Χρ., Τεντζαλίδου, Πλευρίτου Ελ. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Έμολο 1, Ελευθεριάδου 1, Μπιανκόνι 1, Πλευρίτου Β., Σταματοπούλου.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016, 17:50