Πρόταση για λαϊκή βάση


Δημοσιεύθηκε: 31 Μαρτίου 2016

Πρόταση για τη δημιουργία συλλόγου λαϊκής βάσης έριξε στο τραπέζι ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, κατά την σημερινή συγκέντρωση των φίλων της ομάδας σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα είναι καθαρή από χρέη συμπλήρωσε, ο κ. Φάτσης με μόνη εκκρεμότητα κάποια απλήρωτα ενοίκια σπιτιών: «Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι που ονειρεύονται όλοι.

Πρέπει η Νίκη να γίνει σύλλογος λαϊκής βάσης. Χωρίς να έχει σημασία ποιος θα είναι κάθε φορά ο πρόεδρος, πρέπει να έχει εξασφαλισμένα έσοδα ετησίως ώστε να σκέφτεται κάποιος να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τώρα συζητάμε με οποιονδήποτε, υποθετικά μιλάω, για μια ομάδα που είναι πληρωμένη, με κόσμο και γήπεδο. Δεν χρειαζόμαστε σωτήρες. Δεν χρωστάμε. Η ομάδα είναι καθαρή κι έχει βάσεις. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι μέχρι τον τελευταίο μήνα. Στόχος είναι 1000 άτομα να δίνουν από 10€ το μήνα ώστε κάθε χρόνο να υπάρχει ένα εξασφαλισμένο ποσό 100.000€».

Πηγή: goalpost

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισότερα Εδώ