«Πρέπει να νικήσουμε»Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και το ξέρετε καλά, ειδικά οι παλαιότεροι. Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη και τίποτε άλλο. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να νικήσουμε! Θέλω να έχετε πάθος και σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να το δείξετε στις προπονήσεις. Να με βάλετε σε δύσκολη θέση για την επιλογή της ενδεκάδας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα δούμε πολύ καλά την τακτική μας και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας», είπε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και δεν θα δεχθώ νεύρα στο παιχνίδι, ό, τι κι αν κάνει ο διαιτητής. Θυμάστε ότι το παιχνίδι στο γήπεδο μας δεν έγινε για διάφορους λόγους. Τώρα θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη. Το οφείλουμε πρώτα στους εαυτούς, στον σύλλογο και τους οπαδούς μας».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016, 20:33