Πογέτ: «Περιμένω πρόταση από τη διοίκηση»Καμία συνάντηση δεν έχει γίνει με αντικείμενο την επέκταση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με του Γκουστάβο Πογέτ.

Αυτό αποκάλυψε ο Ουρουγουανός προπονητής σε δηλώσεις του στη NOVA και μάλιστα διευκρίνισε ότι αναμένει την ειδοποίηση από τη διοίκηση: «Δεν πιστεύω να υπάρξει συνάντηση άμεσα. Εγώ συγκεκριμένα περιμένω μια πρόταση από τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα έρθει η πρόταση θα μπορούμε να μιλήσουμε.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία πρόταση» είπε ενώ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από το εξωτερικό υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι, όπως εξήγησα και την τελευταία φορά, όταν υπάρχουν τόσες πολλές φήμες και από διαφορετικά μέρη, είναι δύσκολο να τις σκέφτεσαι και να τος συζητάς όλες. Όταν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί και όταν συμβεί θα το μάθετε, γιατί εδώ τα μαθαίνετε όλα. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε σ” αυτό που κάνουμε τώρα».

Παράλληλα, για το ματς εναντίον της Καλλονής και το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League o Πογέτ δήλωσε: «Θα είναι ένα ειδικό παιχνίδι για την Καλλονή, αφού πάντα έτσι είναι οι αγώνες κόντρα στην ΑΕΚ. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι ώστε να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο πριν τη διαδικασία των πλέι οφ.

Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε το 3/3 μέχρι το τέλος, για να έχουμε και τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Θεωρώ άδικο το να προσπαθείς όλο τον χρόνο και να τερματίζεις δεύτερος και ουσιαστικά να μην παίρνεις αυτή τη θέση. Έτσι είναι όμως και πρέπει να πάμε δυνατά για να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016, 20:56