Πληρώνουν δύο φορές διαιτησία!

Αναφέρει ότι αδυνατεί να πληρώσει τους διαιτητές για δεύτερη φορά, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 21 Φεβρουαρίου και δεν είχε πραγματοποιηθεί επειδή η Σπάρτη λόγω του απαγορευτικού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για το νησί μας.

Τότε όμως χωρίς να γίνει το παιχνίδι οι διαιτητές που είχαν οριστεί πήγαν κανονικά στο γήπεδο όπου έκλεισαν το φύλλο αγώνα και πήραν αμοιβή 1810 ευρώ. Αύριο ο Κανάρης καλείται να πληρώσει και πάλι τους διαιτητές, ένα κόστος που ανέρχεται στα 2 χιλιάδες ευρώ και για το οποίο διαμαρτύρεται στην ΕΠΟ.

Μάλιστα η διαιτητική τριάδα που έχει οριστεί από την Αθήνα θα ταξιδέψει αεροπορικώς από την Τρίτη, δηλαδή με διανυκτέρευση, αφού η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει δώσει οδηγία στους διαιτητές να βρίσκονται από την προηγούμενη του αγώνα. Φυσικά αυτό ισχύει για τα νησιά, ενώ απορίας άξιον είναι γιατί δεν ταξιδεύουν αυθημερόν αφού αύριο Τετάρτη, υπάρχουν 3 πτήσεις της Aegean για την Χίο, με την πρώτη στις 6.25 το πρωϊ και την δεύτερη στις 11.50 το μεσημέρι, οπότε θα προλάβαιναν άνετα το παιχνίδι!.

 
Πηγή: Ράδιο Αλήθεια Χίου

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ