Περάσοβιτς: «Για να νικήσεις στο ΣΕΦ χρειάζεσαι ποιότητα και χαρακτήρα»Την Παρασκευή (4/3, 21:45) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά φέτος τη Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague, και ο προπονητής των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μίλησε τόσο για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα του, προκειμένου να φύγει από το ΣΕΦ με το ροζ φύλλο αγώνα, όσο και για την κατάσταση του Γιάννη Μπουρούση.

Ο Κροάτης προπονητής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, τόνισε πως «για να νικήσεις στο ΣΕΦ, χρειάζεται να έχεις ποιότητα και χαρακτήρα. Αν όχι, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, γιατί ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες. Βρισκόμαστε σε ένα γκρουπ με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου. Ο καθένας μπορεί να χάσει από τον άλλο, γιατί όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει το στυλ του. Διαθέτει πολλές επιλογές και διαφορετικούς τρόπους να επιτεθεί, γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι τους. Οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού παραμένουν ακέραιες και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε από τώρα υπολογισμούς, γιατί μπορεί στο τέλος να έχουμε πρόβλημα».

Όσον αφορά στον Γιάννη Μπουρούση που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους προσαγωγούς, πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί κόντρα στην Εστουντιάντες την περασμένη Κυριακή, ο Περάσοβιτς τόνισε πως «ο Μπουρούσης δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Θα περιμένουμε σήμερα ή αύριο, ώστε να διαπιστώσουμε την κατάστασή του και αν έχουμε τη δυνατότητα να τον υπολογίζουμε».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016, 16:20