Παραίτηση Κωτσοβού!


Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 2016

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής γνωστοποίησε ο Νίκος Κωτσοβός.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας φαίνεται πως έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στον ρεθυμνιώτικο σύλλογο με τον κ. Κωτσοβό να έχει θέσει την παραιτησή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Ηρόδοτο, στην διάθεση της διοίκησης ήδη από την Τρίτη και του ζητήθηκε να κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στον σημερινό αγώνα με τους “κυανόλευκους” με την έκβαση του αγώνα να μην έχει σχέση με την απόφασή του.

Παράλληλα, ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την ήττα από τους Αλικαρνασσιώτες και τόνισε πως φεύγει σαν φίλος από την ομάδα μην έχοντας κανένα παράπονο από την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές με την αποχώρησή του να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακούστηκαν πράγματα από κάποια άτομα μέσα από την ομάδα για το κατά πόσο μπορεί να αντεπεξέλθει στον αγώνα της παραμονής.

Η παραίτηση του κ. Κωτσοβού έχει γίνει δεκτή με την διοίκηση της Επισκοπής που αναζητά νέο τεχνικό με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία να περνάει λογικά στον βοηθό Γιώργο Μανωλακάκη.

Πηγή: grandsport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισότερα Εδώ