Παρέλαβαν τα βραβεία τους Μπακασέτας και ΑνσαριφάρντΟι Τάσος Μπακασέτας και Καρίμ Ανσαριφάντ του Πανιώνιου παρέλαβαν τα βραβεία των MVP και Best Goal της 28ης αγωνιστικής, αντίστοιχα. Ο Ιρανός άσος των «κυανέρυθρων» ανέφερε:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον καλύτερο μου φίλο στην ομάδα, τον Μπακασέτα, που πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος αυτής της αγωνιστικής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν είσαι επιθετικός μπορεί να πετύχεις κάποια ιδιαίτερα γκολ και άλλες μέρες να πετυχαίνεις εύκολα γκολ. Ήταν μια καλή εβδομάδα για μένα διότι πέτυχα ένα ωραίο γκολ και πήρα το βραβείο για το πιο ωραίο γκολ της εβδομάδας. Θέλω να πω πως αυτό το γκολ ανήκει σε όλη την ομάδα, σε όλο το σύλλογο, σε όλους τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα και τους παίκτες. Έκανα κάποιες ντρίπλες πριν φτάσω στο γκολ και μετά έκανα το σουτ και πέτυχα το γκολ. Σίγουρα όταν ήμουν μικρός υπήρχε στην φαντασία μου ένα τέτοιο γκολ και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα».

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας, είπε: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Καρίμ που πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Είχαμε μια διαφωνία γιατί μου έλεγε ότι δεν είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, αλλά το είδα και πιστεύω πως αυτό ήταν το πιο ωραίο. Του αξίζουν συγχαρητήρια, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και εξαιρετικός επαγγελματίας, τυχαίνει να είμαστε και στο ίδιο δωμάτιο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Όταν κερδίζεις κάποια βραβεία είναι καλό για την αυτοπεποίθηση τη δική σου και την αυτοπεποίθηση της ομάδας γενικότερα. Αλλά ο ατομικός τίτλος δεν είναι τόσο σημαντικός. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, μπήκαμε στην πεντάδα και μαθηματικά, αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και είναι το μόνο που κοιτάω. Κοιτάω την ομάδα κι όχι τον εαυτό μου».

Για την αυτοπεποίθηση που έχει σημείωσε: «Η αυτοπεποίθηση μου απορρέει από την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι στον σύλλογο, από τον προπονητή που με έβαλε σε μια θέση και μου έδωσε κάποια στοιχεία παραπάνω, αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που με έχουν κάνει να βγάζω αυτή την αυτοπεποίθηση. Δεν έχω ταβάνι. Δε μπορώ να βάλω μέχρι κάπου τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να ορίσω κάποιο ταβάνι. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται. Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα κάνει τίποτα».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, 17:43