ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει και αθλητικός διευθυντής ο ΜίχελΠαρουσία του Γιώργου Κούδα συνεδρίασε την Πέμπτη για δεύτερη φορά το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη σημερινή του μορφή, με όλα τα μέλη παρόντα και στη διάρκειά του αποφασίστηκε ότι η θέση και τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή θα καλυφθούν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Οπως προκύπτει ο Σλοβάκος πρόεδρος Λούμπος Μίχελ θα αναλάβει και θα προωθήσει τα θέματα της ομάδας και θα προετοιμάσει το έδαφος για το καλοκαίρι, πάνω στην κεντρική φιλοσοφία που έχει χαράξει η ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι.

Για το θέμα προπονητή υπάρχει η διαβεβαίωση πως θα τηρηθεί η επιθυμία του μεγαλομετόχου να πετύχει και να στηριχθεί ο Ιγκόρ Τούντορ με κάθε τρόπο.

Στο Δ.Σ. της ασπρόμαυρης ΠΑΕ συζητήθηκαν επίσης θέματα ασφαλείας δεδομένου πως τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια στην Τούμπα, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και αρκετά θέματα του εμπορικού τμήματος.

Μεταξύ άλλων διευκρινίστηκε πως η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα στη Νέα Μεσημβρία ενώ παράλληλα εξετάζονται όλες οι παράμετροι για την καλύτερη λύση στο θέμα του προπονητικού από το καλοκαίρι και μετά, με όλα τα ενδεχόμενα μέχρι στιγμής να είναι ανοιχτά.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 16:03