Παναιτωλικός: Φιλικό με την Ακρόπολη ΣτοκχόλμηςΤην Ακρόπολη Στοκχόλμης αντιμετωπίζει αύριο (15:00) ο Παναιτωλικός σε φιλικό ματς που θα γίνει στο Αγρίνιο.

Η Σουηδική ομάδα που ιδρύθηκε από Ελληνες το 1968, προετοιμάζεται ενόψει της νέας περιόδου στο Emileon και η διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία για ένα φιλικό ματς.

Η Ακρόπολη διανύει την καλύτερη διετια της ιστορίας της, καθώς το 2014 κέρδισε την άνοδο στην 3η κατηγορία και το 2015 κατέκτησε τη δεύτερη θέση και την ευκαιρία να ανεβει στην 2η μέσω των πλέι οφ.

Εντούτοις έχασε, τον περασμένο Νοέμβριο από την Φρέι κι έτσι προετοιμάζεται ξανά για μια χρονιά στην 3η κατηγορία, που ξεκινά στο μέσον Απριλίου. Προπονητής της είναι ο Αγρινιώτης στην καταγωγή Γιάννης Τσόμπος, που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματά της.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις του Παναιτωλικού επανήλθαν οι Κουτρομάνος, Παπάζογλου που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Εκτός παραμένουν οι Αλεξίεβιτς, Κέβιν, ενώ απουσίασαν λόγω διεθνών υποχρεώσεων οι Ουάρντα, Μύγας, Κλέσιο.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 20:58