Ο Σεθ Κάρι… βγαίνει από την σκιά του Στέφεν (pics & vids)

Ο Κάρι μετρά 29,9 πόντους κατά μέσο όρο, 6,7 ασίστ και 5,5 ριμπάουντ σε 31,26 λεπτά συμμετοχής. Αυτοί είναι οι εντυπωσιακοί αριθμοί για τον Στέφεν, με την φανέλα των Ουόριορς και μάλλον ένας από τους λόγους που ο Σεφ παλεύει να βγει από την σκιά του αδελφού του.

Ο Σεθ Κάρι, είναι ο μικρότερος αδελφός του Στέφεν, παίζει για τους Κινγκς, έχει μεγαλύτερο ποσοστό στα τρίποντα και η αποτυχία της ομάδας του, του δίνει την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα του να «τραβήξε»ι πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή διαδρομή, στην σκιά του Στέφεν

Ο Σεθ γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 1990 στην Νότια Καρολίνα και είχε την «ατυχία» να είναι ο μικρότερος αδελφός του Στέφεν Κάρι.

Ο νεαρός έχει τηρήσει αυστηρά την σωστή σειρά, για να μάθεις μπάσκετ στην Αμερική, αφού μετά έναν χρόνο στο πανεπιστήμιο «Liberty» πήρε μεταγραφή στο Ντιούκ.

Ο Σεθ μεγάλωσε στο Σάρλοτ, όπου ο πατέρας των αδελφών Κάρι, Ντελ, έπαιζε μπάσκετ για τους Σάρλοτ Χόρνετς. Ο πατέρας των δύο παιδιών τους έμαθε τα μυστικά του αθλήματος από την παιδική τους ηλικία, όπου συχνά άφηνε τον Στέφεν και τον Σεθ να σουτάρουν στην προθέρμανση της ομάδας.

Ο Σεθ μπορεί να μην έχει τα εντυπωσιακά χαρίσματα του αδελφού του, αλλά οι αριθμοί που τον συνοδεύουν είναι εντυπωσιακοί και περιμένει την ευκαιρία που θα του δώσει την ευκαιρία να αναδειχθεί.