«Ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό βήμα για εμένα»Ο Ερνάνι με δηλώσεις του στην πορτογαλική «Record» δήλωσε ότι ο δανεισμό του στον Ολυμπιακό τον εξέλιξε ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο και ευχαρίστησε τον Μάρκο Σίλβα για την ευκαιρία που του έδωσε.

«Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό, γιατί θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά φυσικά θέλω να κερδίσω και μια θέση στην Πόρτο. Γι αυτό ήρθα στην Ελλάδα. Να βελτιώσω τις ικανότητές μου και για να παλέψω για μια θέση στην ομάδα», ανέφερε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι είμαι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και ημέρα με την ημέρα νιώθω πιο καλός, γιατί το να πάω στο εξωτερικό, με ωρίμασε και με έκανε πιο σωστό άνθρωπο. Πιστεύω πως ο δανεισμός μου στον Ολυμπιακό ήταν πολύ σημαντικό βήμα για εμένα».

Για τον Μάρκο Σίλβα, σημείωσε: «Πιστεύω ότι ήταν μια καλή ευκαιρία στην καριέρα μου. Πάνω απ’ όλα έπρεπε να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα στην Πόρτο και ο Μάρκο Σίλβα που έδωσε αυτή την ευκαιρία. Τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό».

Τέλος, είπε: «Με τόσο δυνατή ομάδα που έχει η Πόρτο, θα ανέβει στην κορυφή και θα μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο. Βλέπω πορτογαλικό πρωτάθλημα όποτε μπορώ. Μπορεί να είμαι μακριά, αλλά δίνω στην Πόρτο τις ευχές μου να κερδίσει. Νιώθω δύο φορές πρωταθλητής».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016, 11:08