Ούτε 18άδα η ΑΣΑ


Δημοσιεύθηκε: 26 Μαρτίου 2016

Χωρίς πέντε και τον Τζέκο που μπήκε αποστολή αλλά δεν υπολογίζεται, θα παραταχθεί κόντρα στη Ζάκυνθο η Αναγέννηση.

Με αρκετά προβλήματα που δεν την αφήνουν να ησυχάσει τον τελευταίο καιρό, ταξιδεύει για τη Ζάκυνθο η αποστολή της Αναγέννησης.

Η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, όπως το κάνει πάντα, για ένα καλό αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει στον τραυματία Μοσχάκη στους τιμωρημένους Στέργιο Δημόπουλο και Νίκο Τσούκαλο, αλλά και στους Φώτη Κισκαμπάνη και Ζάν Ακασού!

Ο κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση και θα κάνει θεραπεία για το επόμενο δεκαήμερο, ενώ  ο δεύτερος ταλαιπωρείται απο ίωση.

Και οι δύο έμειναν εκτός αποστολής στην οποία όμως συμμετέχει παρότι τραυματίας ο Τζέκος, ενώ επιστρέφουν στη διάθεση της ομάδας και οι Γκουγκούδης – Μπιτέλης που εξέτισαν την ποινή τους στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η αποστολή της Αναγέννησης αναχώρησε το πρωί και είναι κοινή μ’ αυτή της ομάδας Νέων που επίσης αγωνίζεται στη Ζάκυνθο το πρωί της Κυριακής στο εξ αναβολής παιχνίδι για το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Στην 17άδα συμπεριλήφθηκαν οι: Κουτσόπουλος, Γεωργατζάς, Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας, Καραχάλιος, Σάββας, Κοντός, Πιτταράς, Υφαντής, Μούτσα, Μαυριάς, Τζέκος, Σκαθαρούδης, Τσιλούλης, Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω