Ολυμπιακός: Βάζει νάρθηκα και παίζει με το Ρέθυμνο ο ΧάκετΑνακοίνωση για την μετεγχειρητική πορεία του Ντάνιελ Χάκετ εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αμερικανοιταλός γκαρντ υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον τένοντα του μεσαίου δακτύλου του αριστερού χεριού το περασμένο Σάββατο και από σήμερα θα προπονείται και θα αγωνίζεται με νάρθηκα.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο την ερχόμενη Τετάρτη (13/4), αγώνας με τον οποίο «πέφτει η αυλαία» της κανονικής περιόδου στην Α1.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το Σάββατο, 9 Απριλίου στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το χειρουργείο έγινε στη κλινική του Ιατρικού Ψυχικού, από τον γιατρό της ομάδας και της κλινικής, κο Θεοφάνη Τσαβίση. Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στον Ντάνιελ Χάκετ θα τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκα προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνίζεται. Ο Ιταλός θα ξεκινήσει σήμερα προπόνηση και θα αγωνίζεται με το νάρθηκα για χρονικό διάστημα ενός μηνός».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, 15:56