Οι δηλώσεις από το Ελ Πάσο…


Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2016

Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κρατά για την Καλλιθέα ο Λουκάς Καραδήμος. να εξαργυρώσει τον βαθμό που πήρε στο Ελ Πάσο με νίκη επί της Κέρκυρας, θέλει ο Σπανός.

Μετά το τέλος του αγώνα της Καλλιθέας, ο Λουκάς Καραδήμος τόνισε: «Είναι σημαντικό πως έγινε ένα ποιοτικό ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που είχαν την διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε τη ζωντάνια και την φρεσκάδα που έπρεπε. Είναι σημαντικό πως και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν και να δημιουργήσουν στον αγωνιστικό χώρο και έτσι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε τόσο η Λαμία, όσο και εμείς να κάνουμε γκολ σε κάποιες από τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουμε από πίσω, αυτά με τα οποία δουλεύουμε και σίγουρα όλοι θα πάρουν τον χρόνο τους. Σίγουρα είναι και θέμα συγκέντρωσης στις φάσεις που βρεθήκαμε σε θέση βολής, αλλά και εμείς είχαμε και απουσίες ποδοσφαιριστών που είναι σημαντικοί για εμάς δημιουργικά, αλλά και επιθετικά, όπως οι Ντουρμισάι και Γκίνης που βρίσκονται με την εθνική ελπίδων».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός είπε: «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυκλοφόρησαν την μπάλα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις και να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε και φάνηκε πως όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Εμείς μπορεί να έχουμε παράπονο επειδή δεν τελειώσαμε τις δύο φάσεις που δημιουργήσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και το γκολ στις καθυστερήσεις από το σουτ του Σταύρου μέσα από την περιοχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ακολουθούν το σχέδιό μας και δείχνουν αποφασιστικότητα εντός και εκτός έδρας. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι στο επόμενο ματς στην έδρα μας να συνδυάσουμε την απόδοσή μας με τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισσότερα Εδω