Ξηροφώτος: Τίποτα δεν χάθηκε

Η ήττα από τον Οικονόμο έφερε τον Πύρασο κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού μετά τη νέα απώλεια στην Τσαριτσάνη βρέθηκε στο -2 από Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Τύρναβο, οι οποίοι έφτασαν τους 29 βαθμούς. Ωστόσο, ο τεχνικός του Πυράσου, Στέφανος Ξηροφώτος, συστήνει ψυχραιμία και τόνισε ότι η ομάδα του είχε…

…δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του β’ γύρου: «Τίποτα δεν χάθηκε. Απομένουν αρκετές αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε δύο βαθμούς κάτω από τη γραμμή σωτηρίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Δεν είχαμε εύκολο πρόγραμμα και παίξαμε εκτός έδρας τέσσερις φορές στις πρώτες επτά αγωνιστικές του β’ γύρου. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία».
Όσον αφορά στην εικόνα που παρουσίασε ο Πύρασος απέναντι στον Οικονόμο, ο νεαρός τεχνικός των Αγχιαλιτών σημείωσε: «Παλέψαμε, αλλά μετά από την αποβολή τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς. Μέχρι την στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ, ενώ και μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο εάν ο Μαλακασιώτης εκμεταλλευόταν την ευκαιρία που είχε».