«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα»Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το ματς «τελικό» του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (25/3, 21.45) και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους αν θέλουν να φτάσουν στη νίκη.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξεκινούμε τα παιχνίδια από την άμυνα. Θέλουμε να παίξουμε με ενέργεια, να χαλάσουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στον δύσκολο όμιλο που βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι»:

«Έτσι ακριβώς είναι. Ο όμιλος ξέραμε πως είναι δύσκολος. Ο ηττημένος δεν χάνεται. Θα μειωθούν οι πιθανότητές του, αλλά πιστεύω πως ως την τελευταία αγωνιστική θα υπάρχουν σενάρια πρόκρισης. Ο όμιλος είναι ρευστός και οι ομάδες πολύ καλές. Τέτοια παιχνίδια είναι παιχνίδια πλέι οφ και τελικοί. Έχουμε έμπειρους που έχουν δείξει τον δρόμο στους νεότερους και πιστεύω πως θα μπούμε πολύ δυνατά».

Τέλος ρωτήθηκε αν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα που συμμετείχαν, θα μπορούσαν έχουν μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού: «Και οι δύο πρόεδροι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είχαν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα για κάτι σπέσιαλ».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016, 18:29