Ναδάλ: «Είμαι καθαρός, θα κάνω μήνυση στην Μπασελό»Σάλο έχει προκαλέσει στο παγκόσμιο τένις οι ισχυρισμοί της πρώην υπουργού υγείας και αθλητισμού της Γαλλίας, Ροσελίν Μπασελό, ότι ο Ράφα Ναδάλ στο παρελθόν έπαιρνε απαγορευμένες ουσίες. Ο Ισπανός τενίστας είναι έξαλλος με τις δηλώσεις της Μπασελό και δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση:

«Δουλεύω από τότε που ήμουν 5 ετών, σε όλη την καριέρα μου για να έχω την επιτυχία που είχα και πάντα με τον σωστό τρόπο, πάντα κάνοντας προπόνηση με πάθος, ένταση και αγάπη για το παιχνίδι. Υπήρξαν μερικές φορές σχόλια σαν αυτό, αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο, γιατί θα της κάνω μήνυση», τόνισε σχετικά ο 28χρονος πρωταθλητής από τη Μαγιόρκα, μετά το ματς του για το Ιντιαν Γουέλς, και συνέχισε πιο επιθετικά:

«Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψα για να φτάσω ως εδώ. Δεν γίνεται να ακούς αυτά τα σχόλια από έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να είναι σοβαρός, διότι ήταν υπουργός σε μια μεγάλη χώρα όπως η Γαλλία. Θα κάνω μήνυση, λοιπόν, όπως θα κάνω μήνυση σε όποιον κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον, γιατί έχω κουραστεί από όλες αυτές τις ανοησίες».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016, 16:12