Νέα νίκη για Θύελλα!


Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2016

Η Θύελλα Φιλώτα για τέταρτη αγωνιστική να παραμείνει αήττητη, καθώς αυτή τη φορά νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης! Από την άλλη, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έχασε ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, σ΄ ένα σημαντικό παιχνίδι μέσα στο Φιλώτα. Η απουσία μισής ενδεκάδας παικτών, λόγω τιμωριών από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Λαγκαδά, επηρέασε τελικά την ομάδα της Κρύας Βρύσης η οποία όμως, μέχρι να δεχθεί το πρώτο τέρμα όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να πετύχει αυτή το πρώτο!

Τελικά οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο πήραν κεφάλι στο σκορ. Πάντως αξιοπρόσεκτες είναι οι φιλότιμες προσπάθειες που κάνει η ομάδα του Φιλώτα στους τελευταίους αγώνες καταφέρνοντας να είναι για τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι με ένα σύνολο που αποτελείτε πλέον εξ ολοκλήρου από πιτσιρικάδες δικούς της ποδοσφαιριστές! Στο παιχνίδι το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις μία για κάθε ομάδα, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας ξεκίνησε ποιο επιθετικά αλλά δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Φιλώτα.
Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

20ο σουτ του Ελευθεριάδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Σκαπέρδας.
40ο ο Τσιρλίδη από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή θα σουτάρει διώχνοντας σωτήρια ο Κοντογουλίδης Α., με την μπάλα να πηγαίνει αριστερά στο αμαρκάριστο Kovacevic το διαγώνιο σουτ του οπίου θ΄ αποκρούσει σωτήρια και πάλι ο Κοντογουλίδης. Α.
49Ο ωραίο σουτ του Kovacevic από αριστερά απέκρουσε σωτήρια και πάλι ο Κοντογουλίδης Α.,
62ο εκτέλεση φάουλ του Στεφανίδη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Τακίδη θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σκαπέρδα ανοίγοντας το σκορ σε 1–0.
71ο ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων με τον Μπαστάνη Θ. από αριστερά να σουτάρει διαγώνια διαμορφώνοντας το τελικό 2–0.
74ο ο Βαφειάδης από αριστερά θα μπει στην μεγάλη περιοχή θα σουτάρει διαγώνια με την μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία του Σκαπέρδα άουτ.

Η διαιτησία του κ. Τσιάκου Ε.Π.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με επόπτες τους κ.κ. Θανασιά Αθ., Παπαλαζάρου Γ. Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ χωρίς προβλήματα.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (ΤΖΟΛΑΣ Γ.): Κοντογλουλίδης Α., Σπηλιώτης, Κοντογουλίδης Δ., Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Γιακουμής (57ο Βαφειάδης), Μπαστάνης Γ. (84ο Γουρζουλίδης Π.), Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ. (75ο Γουρζουλίδης Ε.)

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ Α.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (78ο λ.τ. Παρράς), Παπαδόπουλος Σ., Πετρίδης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Χ.(54ο λ.τ. Ivic), Kovacevic (74ο Μπρέγου). Τσιρλίδης, Πλατάκης, Gheloshani.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ