Μπάσκετ: «Πόρτα» από τον Μπαρνιάνι στον ΟλυμπιακόTo «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι επιχείρησε να κάνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός, ωστόσο η προσπάθεια των διοικούντων την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να πείσουν τον Ιταλό σέντερ δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μπρούκλιν Νετς, σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πρόταση που αγγίζει τα 130.000 ευρώ τον μήνα για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με πολλά μπόνους και οψιόν ανανέωσης για τα επόμενα χρόνια από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εντούτοις, η απάντησή του στην προσφορά των αδελφών Αγγελόπουλων φέρεται να ήταν αρνητική, καθώς ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για να τον πείσει, αν και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και θα πρέπει να εξεταστούν οι εναλλακτικές λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για να δηλωθεί παίκτης στην Ευρωλίγκα λήγει σήμερα Τετάρτη, στις 19.00, και ως εκ τούτου οι Πειραιώτες στον λίγο χρόνο που τους απομένει θα πρέπει να κινηθούν αστραπιαία για να ενισχυθούν στη φροντ λάιν τους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016, 10:57