Μπάσκετ: Κατήγγειλε την Καπογιάννη ο ΠαναθηναϊκόςΣε καταγγελία στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) εις βάρος της Ελένης Καπογιάννη, προχώρησε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με αφορμή δηλώσεις της προπονήτριας του Ολυμπιακού, για τον τελικό των «αιωνίων» στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ των Γυναικών.

Μάλιστα η διοίκηση των «πράσινων» κάνει λόγο για δηλώσεις που προάγουν τη βία και την αντιπαλότητα, επικαλούμενη το άρθρο 130 παράγραφος 1 του νόμου 2725 που αναφέρει πως: «οι ασχολούμενοι με τα κάθε είδους αθλήματα και τις εν γένει αθλητικές, αγωνιστικές ή γυμναστικές εκδηλώσεις, καθώς και οι παρακολουθούντες τις εκδηλώσεις αυτές, οφείλουν να τηρούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος και των παραδόσεων του αθλητισμού και του ολυμπιακού ιδεώδους».

Η επίμαχη δήλωση τγης Καπογιάννη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τους είπα ‘μ….ες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και μπορείτε, και ας χάσετε. Να πλησιάσουμε τον χαρακτήρα μας όμως, τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού 10 φορές να τις αντιμετωπίσετε, 10 φορές θα τις γαμ…τε!’»


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016, 11:00