Με πάθος για τη νίκη κόντρα στην Πύδνα ο Πύρασος (pregame)

Με πάθος για τη νίκη κόντρα στην Πύδνα ο Πύρασος (pregame)

Νίκη πάση θυσία θέλει σήμερα ο Πύρασος στην αναμέτρηση με την Πύδνα Κίτρους, η οποία θα διεξαχθεί στις 15.00 στη Ν. Αγχίαλο για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης είναι από τις πιο ποιοτικές του ομίλου, βρίσκεται στην 4η θέση με 36 βαθμούς και οι παίκτες του Πυράσου θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους…

…για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. «Έχουμε όλοι στην ομάδα κατανοήσει τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. Η Πύδνα παρουσιάζει φέτος ένα πολύ καλό σύνολο, ωστόσο, από εμάς εξαρτάται αν θα καταφέρουμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η ήττα στη Νεοκαισάρεια αποτελεί παρελθόν, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα εντατικά και η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά» τονίζει με δηλώσεις του ο προπονητής του Πυράσου Στέφανος Ξηροφώτος.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής: Σπύρος Χαλάτσης, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Μάνος Γενιτσαρίδης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Σωτήρης Καραγιώργος, Χρήστος Πλασταράς, Δημήτρης Στεφανής, Κωνσταντίνος Βαγγελάκος, Νίκος Κοτζαθανάσης, Θρασύβουλος Βαλωτής, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Τσιουρέλης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Θωμάς Μυργιώτης, Φάνης Μαλακασιώτης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Δημήτρης Κατής, Νίκος Γρατσάνης και Θανάσης Μπόρας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Σταμάτης Μολιχιτούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Θεόδωρο Σκούρα και Δημήτριο Λεζαή-Ερμαλή, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.