Με επιτυχία στέφθηκε το STARS BOXINGΜε πολλή μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση STARS BOXING που πραγματοποιήθηκε στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς.

Υπό την αιγίδα του ΣΕΠ πραγματοποιήθηκαν επίσημοι επαγγελματικοί αγώνες και είναι οι εξής 4 αγώνες της διοργάνωσης:

Γιάννης Τόλης VS Αλίκ Λαγκαζασβίλι ( 6 Χ 3 )

Δημήτρης Νερούτσος VS Σταμάτης Μορούλης ( 4 Χ 3 )

Χριστίνα Λιναρδάτου VS Λέλα Τερασβίλι ( 8 Χ 2 )

Μιχάλης Αρναούτης VS Μιχαήλ Αβακιάν ( 10 Χ 3 )

Ο Αγώνας μεταξύ Τόλη ( προπονητής Μανώλης Λαβδάκης) και Λαγκαζασβίλι ( προπονητής Γιδάκος Νίκος ) ήταν ο αγώνας που παρακολούθησε με κομμένη ανάσα το φίλαθλο κοινό που κατέκλυσε το στάδιο. Και οι δύο πυγμάχοι του ΣΕΠ διεκδίκησαν πολύ δυναμικά τη νίκη και ο αγώνας κρίθηκε ισόπαλος.

Στον 3ο γύρο διακόπηκε με τεχνικό νοκ άουτ υπέρ του Μορούλη( Μαυρωνάς ) ο αγώνας με το Νερούτσο ( Δημητράτος) καθώς ο Νερούτσος τραυματίστηκε στο χέρι.

Ο αγώνας Λιναρδάτου – Τερασβίλι εντυπωσίασε τ ο κοινό καθώς η γεωργιανή πυγμάχος η οποία μπήκε στο ρινγκ γελώντας και δείχνοντας βέβαιη για τη νίκη της, άντεξε μόλις μέχρι τον 3ο γύρο τα πολύ δυνατά χτυπήματα της Χριστίνας, την οποία ο κόσμος αποθέωσε για το πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφερε.

Σεμινάριο επαγγελματικής πυγμαχίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας Αρναούτη – Αβακιάν . Τα νοκ ντάουν που δέχτηκε ο γεωργιανός πυγμάχος δεν τον λύγισαν αντιθέτως τον όπλιζαν με μεγαλύτεη μαχητικότητα και πείσμα. Τα ατού του γεωργιανού ήταν το απρόβλεπτο παιχνίδι του και η σύγχυση που επεδίωκε προς τον αντίπαλο τα οποία όμως δεν πτόησαν το Μιχάλη ο οπόίος με καίρια χτυπήματα αποδείχθηκε κυρίαρχος του ρινγκ. Οι αντιδράσεις και το πείσμα του γεωργιανού πρόδιδαν ότι ο γεωργιανός ήρθε στην Ελλάδα για τη νίκη και τη διεκδίκησε σκληρά. Ο Μιχάλης παίδεψε τον αντίπαλό του ο οποίος άντεξε μέχρι τον 5ο γύρο όπου διεκόπη ο αγώνας με νοκάουτ υπέρ του Μιχάλη Αρναούτη. Σε αυτή τη μεγάλη βραδιά ο πρόεδρος του Συνδέσμου επαγγελματικής πυγμαχίας και Ολυμπιονίκης Γιώργος Στεφανόπουλος βράβευσε τους δύο σπουδαίους προπονητές και δασκάλους του Λευτέρη Λειβάδη και Γιώργο Καπανταϊδάκη για την πολυετή προσφορά τους στην ελληνική πυγμαχία καθώς υπήρξαν επί σειρά ετών προπονητές στην εθνική ομάδα πυγμαχίας και έβγαλαν κορυφαίους αθλητές όπως ο Γ . Στεφανόπουλος, Μιχάλης Αρναούτης κ.α …

Οι 4 παραπάνω αγώνες πργματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΣΕΠ με βάση τα διεθνή στάνταρντς που ισχύουν παγκοσμίως για την επαγγελματική πυγμαχία και βεβαίως τα αποτελέσματά τους θα καταγραφούν στο boxrec.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, 22:30