Με Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο η Νίκη

Με Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο η Νίκη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η Νίκη Βόλου ως Κυπελλούχος της ΕΠΣΘ μπήκε στην κληρωτίδα μαζί με τους Κυπελλούχους των Ενώσεων Πιερίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Φθιώτιδας.

Έτσι Νίκη Βόλου, Πύδνα Κίτρους, Απόλλων Λάρισας, Α.Ε. Φαρκαδόνας, Δόξα Μητρόπολης και Οπούντιος Μαρτίνου μπήκαν στην κλήρωση του 4ου ομίλου, από τους εννέα συνολικά σε όλη την επικράτεια.

Η Νίκη Βόλου κληρώθηκε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας σε παιχνίδι νοκ άουτ που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο «Π. Μαγουλάς». Ο νικητής του ζευγαριού θα περάσει απ’ ευθείας στον τελικό του ομίλου, ενώ από τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια θα προκύψει ακόμη ένα ματς για να αναδειχθεί ο ένας εκ των δύο φιναλίστ.

Η 1η αγωνιστική πουθα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου είναι η εξής:

Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

Φαρκαδόνα – Πύδνα Κίτρους

Οπούντιος Μαρτίνου – Δόξα Μητρόπολης

Ακολούθως στις 16 Μαρτίου θα υπάρξει ένας αγώνας μεταξύ των δύο νικητών (Φαρκαδόνα – Πύδνα Κίτρους και Οπούντιος Μαρτίνου – Δόξα Μητρόπολης) για να αγωνιστεί στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου.

Οι επόμενες αγωνιστικές είναι εν συνεχεία η 4η αγωνιστική στις 6 Απριλίου, η 5η αγωνιστική στις 13 Απριλίου, η 6η αγωνιστική στις 20 Απριλίου και ο τελικός σε ουδέτερο γήπεδο στις 7 Μαΐου.

Φέτος ο θεσμός είναι αναβαθμισμένος καθώς η ΕΠΟ δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του θεσμού να ανέβει μια κατηγορία (Γ’ Εθνική) εφόσον η ομάδα προέρχεται από τα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων.