Με απουσίες στην Τρίπολη


Δημοσιεύθηκε: 27 Μαρτίου 2016

Αποφασισμένη να φέρει το διπλό από την Τρίπολη και να μείνει ζωντανή στην μάχη για την παραμονή είναι η Καλαμάτα η οποία ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για το ματς της 21ης αγωνιστικής.

Το γειτονικό ντέρμπι με την Παναρκαδικό γεννά μνήμες από το παρελθόν αλλά στην Μαύρη Θύελλα αυτό που κοιτάζουν είναι το παρόν και πως θα αποφύγουν το ζοφερό μέλλον και τον υποβιβασμό στην τοπική. Εάν έρθει το τρίποντο θα είναι σημαντικό βήμα ειδάλλως τα πράγματα στις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Οι μελανόλευκοι προπονήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας καις την συνέχεια ο Κώστας Καλογιαννίδης ανακοίνωσε την από στολή στην οποία δεν περιλαμβάνεται εκτός από τον τιμωρημένο Λιόλιο και ο Τσιμικλής. Οι 19 της αποστολής είναι οι: Παλιούρας, Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Κεμάλι, Τσόπελας, Κασμερίδης, Μπαντούνας, Τορεζάνι, Ότα, Ραχίμ, Μπεγλεκτσής, Γκίνο, Κολημήτρας, Μανουσάκης, Ρήγας, Τσουλάκος, Καλαντζής, Κακαλής, Θεοδώρου.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Λιόλιος και οι Τσιμικλής, Γκαρμίρης, Οδεμισιώτης, Κανταρτζής, Κουντάνης, Γιακουμής.
Πηγή: sport365

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ