Με αλλαγές στο Αλκαζάρ


Δημοσιεύθηκε: 30 Μαρτίου 2016

Με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της αναμένεται να παραταχθεί η Πύδνα στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλων Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ.

Η ομάδα της Πύδνας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο θεσμό του κυπέλλου και θα επιδιώξει την πρόκριση στην επόμενη φάση γνωρίζοντας πως η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι μεγάλη, αφού το ρόστερ του Απόλλωνα αποτελείται από ποδοσφαιριστές με συμμετοχές σε Γ΄και Β΄ Εθνική. Δεν είναι τυχαίο πως στις δύο προηγούμενες φάσεις ο Απόλλωνας Λάρισας απέκλεισε τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας και τον Οπούντιο Μαρτίνου εντός έδρας.

Όλοι στην Πύδνα γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, αλλά πιστεύουν στην πρόκριση. Οι Ταταρίδης και Τσιούνης είναι οι δύο παίκτες που θα απουσιάσουν απο την αποστολή, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα τουλάχιστονγια τον πρώτο και 2,5 μήνες για τον δεύτερο.

Οι 22 παίκτες της αποστολής είναι οι: Αλυσανδράτος, Γελαδάρης, Δασκαλόπουλος, Δήμας, Δημητρίου, Καμπλιώνης, Καραγκούνης, Κόλλα, Κουνδής, Κοτσιώπουλος, Κυπαρίσσης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μπικιαρόπουλος, Παυλίδης, Πέτρο, Πετρουζέλης, Ραπτόπουλος, Σαβελίδης, Στούμπος, Τρικαλόπουλος και Χάμος.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Περισότερα Εδώ