Μαλόουν: «Προτίμησε Ολυμπιακό από Νάγκετς ο Σφαιρόπουλος»Ο τεχνικός των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, μίλησε στον OTE TV για τη φιλία του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που του είχε κάνει να μεταβεί στο Ντένβερ και να συνεργαστεί μαζί του, επισημαίνοντας ότι είχε εισπράξει την αρνητική απάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού.

«Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο άνθρωπός μου. Τον αποκαλώ… Τζόνι Ρόκετ!» είπε αρχικά ο τεχνικός των Νάγκετς για να συνεχίσει: «Ήμουν μαζί του πριν από πολλά χρόνια. Όταν ήμουν στο Κλίβελαντ, το 2006, είχε έρθει να περάσει το σάμερ λιγκ μαζί μας. Ο Γιάννης και εγώ είμαστε καλοί φίλοι, παραμένουμε σε επαφή, πάντα με καλεί να έρθω στην Ελλάδα να μιλήσω σε καλοκαιρινά σεμινάρια προπονητικής.

» Είχα πει στον Γιάννη να έρθει να δουλέψει εδώ μαζί μου αυτήν τη σεζόν, αλλά βρίσκεται σε μια τόσο καλή θέση, έχει καταφέρει να φτάσει να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό, ώστε δεν μπορούσε να φύγει αυτήν τη στιγμή και το καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης, ζούσα παλαιότερα στην Αστόρια, που είναι ελληνική συνοικία και έχω πολλούς Έλληνες φίλους!».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016, 10:54