Κόροιβος Αμαλιάδας: «Ούτε ένα κενό κάθισμα στον αγώνα με το Λαύριο»Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (9/4, 17:00) με το Λαύριο για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, που χρειάζεται μόνο νίκη και παράλληλα ήττα του Αρκαδικού από την ΑΕΚ για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της να δώσουν δυναμικά το «παρών» στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κόροιβος: «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας, το ερχόμενο Σάββατο δίνουμε τον τελευταίο αγώνα μιας χρονιάς που η μαγική πρώτη περίοδος διαδέχτηκε την εφιαλτική δεύτερη σε συνδυασμό με μια σειρά ατυχίες. Όμως παρά τη συνδυαστική αρνητικών αποτελεσμάτων, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Με νίκη στην τελευταία αγωνιστική με το Λαύριο ανανεώνουμε την παραμονή μας για 3η χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια για τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η δική μας μάχη, ο αγώνας για την επιβίωση μας και την ύπαρξή μας θα δοθεί το Σαββάτο στο κλειστό της Ήλιδας. Το γήπεδο θα πρέπει να βράζει όσο ποτέ άλλοτε και η ομάδα μας θα πρέπει να καταθέσει τη ψυχή της για να βγει νικήτρια. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι εκ του πονηρού, κανένας δεν θα χαριστεί σε κανένα και κανένας δεν παίζει για να χάσει. Για αυτό οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να πάρουν την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσουν στην επιτακτική επικράτηση. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κενό κάθισμα, για να δείξουμε για μια ακόμα φορά και την αγάπη του κόσμου σε αυτό το νομό για το άθλημα!!!! Φίλοι και Φίλες δώστε δυναμικό παρών».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016, 11:45