Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ο Ζοσέ ΜουρίνιοΟ Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε στη Σιγκαπούρη καθώς είχε προγραμματιστεί εκδήλωση ιδρύματος υποτροφιών που έχει συστήσει στη Μαλαισία ο ιδιοκτήτης της Βαλένθια Πίτερ Λιμ.

Ο «Special One» δέχθηκε ερωτήσεις από μικρά παιδιά και την παράσταση έκλεψε η απορία αν τελικά ο Πορτογάλος θα αναλάβει από τη νέα σεζόν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτή είναι η ερώτηση του εκατομμυρίου που κανένας δεν γνωρίζει την απάντησή της και εγώ είμαι ο πρώτος που δεν τη γνωρίζω. Διαβάζω τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Τη μια μέρα λένε ότι θα πάω στην Κίνα, την άλλη ότι θα πάω στην Ιταλία. Βρέθηκα στο Μιλάνο και οι άνθρωποι έλεγαν ότι γυρίζω στην Ίντερ. Τώρα είμαι εδώ και πιθανώς εσείς θα πείτε ότι αναλαμβάνω την εθνική ομάδα της Σιγκαπούρης», απάντησε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Κάθε μέρα προκύπτουν νέα πράγματα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχω δουλειά και αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που δεν έχω δουλειά. Αν πρέπει να γυρίσω αύριο στο ποδόσφαιρο, θα γυρίσω αύριο. Αλλά πάντα νιώθω ότι είναι καλύτερο να περιμένω και να μην βιάζομαι. Είναι προτιμότερο να είμαι ήρεμος και να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για τη σωστή κίνηση. Νομίζω ότι το να αρχίσω την επόμενη σεζόν σε μια νέα ομάδα, σε ένα καινούργιο πρότζεκτ είναι πιθανότατα το καλύτερο για μένα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016, 18:08