Κολύμβηση: Ικανοποιημένος ο ΣοφιανίδηςΟ Νίκος Σοφιανίδης ξεχώρισε στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης κατηγοριών, για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, που διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο 18χρονος αθλητής του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε και στα τρία αγωνίσματα του υπτίου τα όρια πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, που θα γίνει τον Ιούλιο στην Ουγγαρία (είχε πιάσει τα όρια από τα «Αλεξάνδρεια» τον Δεκέμβριο) και γενικά έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, δεδομένου μάλιστα ότι δεν έκανε ιδιαίτερη προετοιμασία για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Νίκος Σοφιανίδης τόνισε: «Η παρουσία μου στους αγώνες θεωρώ πως ήταν πολύ ικανοποιητική. Επιβεβαίωσα τα όρια πρόκρισης και στα τρία αγωνίσματα που έλαβα μέρος και ξεπέρασα και τα δικά μου προσωπικά ρεκόρ. Τώρα στόχος είναι το πρωτάθλημα Όπεν, όπου θέλω να καταφέρω να μπω στα μετάλλια. Σε γενικές γραμμές, οι χειμερινοί αγώνες πιστεύω ότι ήταν αρκετά επιτυχημένοι και είδαμε πολλές καλές παρουσίες και μεγάλο συναγωνισμό.

» Είδαμε εξάλλου και άλλους αθλητές, όπως ο Νέγρης και ο Κυνηγάκης (σ.σ.: στην Αθήνα), να πιάνουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και γενικά όλα τα παιδιά είχαν πολύ καλή παρουσία. Στην Ουγγαρία στόχος μου είναι να μπω στην οκτάδα και να εξασφαλίσω, αν είναι δυνατόν, μία υψηλότερη θέση από την περσινή 5η. Είμαι αισιόδοξος».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016, 13:49